Kongres Szefów Kuchni 2019

Tegoroczny Kongres Szefów Kuchni odbył się pod hasłem: ”Nie ma Restauracji bez szefa kuchni” i #Szacunekdlaszefa !

Aż 1900 osób biorących udział w wydarzeniu miało okazję wymienić się doświadczeniem, wysłuchać interesujących prelekcji oraz odwiedzić 93 stanowiska wystawców z branży HoReCa.

9 października w Hali Expo XXI w Warszawie spotkali się Najlepsi Szefowie Kuchni ,którzy jak zwykle zaskoczyli dużą frekwencją. Uczestnicy podczas wydarzenia poznawali nowe trendy rynkowe, kwestie z zakresu przywództwa, zarządzania zespołem i rozwoju kariery.

Na scenie podczas 10 prelekcji i 2 debat, wystąpili ekonomiści, eksperci biznesowi oraz szefowie kuchni m.in. Grzegorz Łapanowski , Robert Sowa, Robert Skubisz, Adam Chrząstowski Chef czy Jarosław Uściński.

W swoich prelekcjach poruszali temat menadżerskich kompetencji wśród szefów oraz relacji szefa kuchni z menadżerem.

Wystąpienia były bardzo interesujące, a wystawcy cieszyli się ogromnym zainteresowaniem.

Śledźcie nowości i drobne zmiany jakie nadejdą w świecie gastronomi po tym prestiżowym spotkaniu ,które z pewnością zainspirowało wielu restauratorów.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *