KULINARNY PUCHAR POLSKI & POLSKI PUCHAR CARVINGU

Przyszedł czas na podsumowanie 19 edycji Kulinarnych Mistrzostw Polski, które odbyły się podczas Targów Polagra Gastro w Poznaniu.
To właśnie tam co roku, wystawcy z branży HoReCa dają możliwość, by zapoznać się z nowoczesnymi, kompleksowymi rozwiązaniami dla restauracji, kawiarni i innych lokali gastronomicznych oraz hoteli i mniejszych obiektów noclegowych.Uczestnicy zwiedzają ekspozycje oraz biorą udział w programie wydarzeń targów TAROPAK, 4PRINT, POLAGRA FOOD, POLAGRA TECH, POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL.


Dnia 2 października na Uroczystej Gali w Sali Ziemi, poznaliśmy wyniki Kulinarnego Pucharu Polski 2019r.
Uczestników oceniało Międzynarodowe Jury pod przewodnictwem Jarosława Walczyka.
Na pozostałych miejscach zasiedli: Dariusz Struciński, Paweł Mieszała, Jean Bos, Bartosz Peter, Emmanuel Lorieux, Alain Hostert, Jean Castadot i Sebatian Pettersson.
Międzynarodowe Jury, które oceniało uczestników Kulinarnego Pucharu Polski, najwyższe noty i tytuł ”Najlepszego z najlepszych” przyznało Bartoszowi Fabisiowi i Michałowi Kozłowskiemu, którzy reprezentowali NIFTY No. 20 Hotel Puro Poznań.
Na kolejnych miejscach na podium uplasowali się:
Paweł Kubera i Paweł Żurkowski z Hoteldasilva – II miejsce
Marcin Nowak i Maciej Małecki z Puro Hotel Warszawa -III miejsce.
3 października 2019r. odbył się Puchar Polski Carvingu 2019r. Brali w nim udział zarówno juniorzy jak i profesjonaliści, których oceniali: Grzegorz Gniech, Sylwia Kruszyńska, Jarosław Uściński, Łukasz Szewczyk, Marek Rybacki, Mirosław Bobrowski, Jordan Bach.

Poniżej przedstawiamy zwycięzców.
Kategoria PROFESJONALISTA :
1 miejsce – Adrian Jaworski,
2 miejsce – Grzegorz Sibon,
3 miejsce – Elżbieta Bugaj.
Kategoria JUNIOR :
1 miejsce – Daniel Bewko,
2 miejsce – Julia Bugaj,
3 miejsce – Sara Stankiewicz.
GRATULUJEMY WSZYSTKIM UCZESTNIKOM !

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *